Albin Sjöberg blir ny ordförande!

Bild1

Nu har Youth Kids Internationals årsmöte avslutats och ny ordförande blir Albin Sjöberg som efterträder Calistus Godwin som är ny vice ordförande och fortsätter sitt arbete i styrelsen under 2016-17. 

Det var i en fullsatt sal som YKI idag höll sitt 15:e årsmöte som idag bland annat beslutade att ta bort medlemsavgiften i hopp om att öka medlemsantalet under 2016/17.  Mer som man tog beslut om var den nya styrelsen för året som består av nya som gamla ansikten. Men något som stod klart redan innan årsmötet var att Calistus Godwin  skulle avgå som ordförande och valberedningen föreslog Albin Sjöberg som ny ordförande och det klubbades igenom på dagens årsstämma. vid hans sida så kommer Calistus fortsätta sitt arbete i styrelsen men på en annan post. Här som följer är den nya styrelsen för verksamhetsåret 2016/17;

Ordförande: Albin Sjöberg, Nyval

Vice Ordförande: , Calistus Godwin, Omval

Kassör: Johanna Forslund, Nyval

Sekreterare: Robert Lomas, Omval

Vice sekreterare: Anita Johannson Ossen, Omval

Ledamot: Barbro Wallhäger, Omval

Ledamot: Christoffer Amalala. Omval

Suppleant: Johanna Backman, Omval

Personer som t.ex. Anders Riedenfalk och Lars Erik Wallhagen avgick från styrelsen under dagens årsstämma men föreslås fortsätta sitt arbete i en referensgrupp mot organisationen.  Även YKIs vice ordförande Maurice Lewin avgick idag för att ta ett år utanför styrelsen. YKI är mycket glada att ha fått jobba med dessa människor! Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år!

Be the first to comment on "Albin Sjöberg blir ny ordförande!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*